Ens va costar posar nom a El Hub però quan el varem triar, a banda de la sonoritat, ens va agradar el concepte de hub com a espai concentrador. Així com en informàtica és un dispositiu que permet agrupar un conjunt de dispositius en una mateixa xarxa, el nostre espai és un punt de trobada de diferents especialitats de les arts escèniques però també és un «concentrador» de conceptes artístics, idees, projectes…

Això és el que va passar al veure que l’Ajuntament d’Esparreguera treia a concurs el disseny i confecció de vestuari de la cavalcada dels Reis d’Orient.

El dissenyador esparreguerí David Maeso i diferents persones vinculades al Hub han unit els seus esforços per a què la proposta artística del David guanyés el concurs. El resultat assumeix amb molt de respecte tot el que té a veure amb identitats d’altres regions del món i està pensat per a què el vestuari en cap moment marqui les formes del cos de manera que totes les peces puguin ser fer servides per qualsevol persona independentment de la seva identitat de gènere i tipus de cos.

Esperem que ho gaudiu tant com nosaltres ho hem fet preparant-ho.

Més actualitat